Съобщение за ОС

Общо събрание

Шумен

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква Общо събрание на НПСС на 17 ноември 2018 г. от 10:00 часа в град Шумен с домакин Студентски съвет на Шуменски университет ''Епископ Константин Преславски'', Зала: Аула 309 на Шуменски университет.

.

НПСС партньор на изложбата на Кашлаков

Председателят на Национално представителство на студентските съвети Яна Вангелова присъства на първата открита изложба със съдействието на НПСС, която беше в партньорство със Столична община.

Изложбата на Иван Кашлаков се организира от Националното представителство на студентските съвети за първи път и има за цел да покаже творбите на младия художник, който спечели призова награда в категория "Изкуства" на Националния конкурс "Студент на годината".

Снимки от събитието

Изложбата беше открита вчера, 09 Ноември 2017 година, в галерията на Триъгълната кула на крепостта "Сердика" и бе именувана "Артистичен Хаос". Изложбата може да бъде посетена до 20 Ноември 2017 година.

В обръщението си към гостите Иван разкри своите чувства към изкуството: "В началото бе мисълта. След нея дойде зарядът, а след това дойде и хаосът на четката".

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС партньор на изложбата на Кашлаков

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова