Съобщение за ОС

Общо събрание

Варна

На основание чл. 15 ал. 1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква редовно Общо събрание на НПСС на 17 Декември 2017г. от 10:00 часа в град София с домакин Военна академия "Г. С. Раковски", Аула "Раковски".

.

НПСС участва в среща с посланика на Руската федерация

Представителите на Националния комитет за определяне на делегатите за участие в международния фестивал на студентите и младежите в Сочи, Русия, се срещнаха с посланика на Руската федерация н.пр. Анатолий Макаров на 10 Ноември 2017 година в руското посолство в София.

Председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България - г-жа Яна Вангелова уважи поканата на руския посланик н.пр. Анатолий Макаров, която беше по повод провелия се Международен фестивал на студентите и младежите в Сочи, Русия.

Снимки от събитието

В рамките на събитието присъстваха и представителите на НПО сектора в България.

По време на срещата бяха обсъдени въпросите, които са били част от дискусионните теми на Международния фестивал на студентите и младежите в Сочи, както и участието на българските представители, които споделиха впечатленията си от участието и престоя си.

Партньори

Вие сте тук:Начало Новини НПСС участва в среща с посланика на Руската федерация

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова