Съобщение за ОС

Общо събрание

Шумен

На основание чл.12, ал.2, т.2 и чл.15, ал.1, т.1 от Правилника за дейността, организацията и структурата на Националното представителство на студентските съвети в Република България се свиква Общо събрание на НПСС на 17 ноември 2018 г. от 10:00 часа в град Шумен с домакин Студентски съвет на Шуменски университет ''Епископ Константин Преславски'', Зала: Аула 309 на Шуменски университет.

.

НПСС организира среща на чуждестранните студенти във Варна

Национално представителство на студентските съвети в Република България и Висше училище по мениджмънт - Варна организират кръгла маса на тема "България като образователна дестинация - проблемите пред чуждестранните студенти".

Събитието ще се проведе на 17 Ноември /Петък/ 2017 година от 17:00 часа в Конферентна зала, ет. 4 на Висше училище по мениджмънт - Варна, ул. "Оборище" №13А

В рамките на събитието ще бъдат представени и обсъдени проблемите на чуждестранните студенти в България, както и механизмите за разрешаването им.

Целта на темата е да бъдат поставени параметри за разработване на стратегия за подобряване на образователната среда на чуждестранните студенти, както и механизми за формиране на препоръки към отговорните институции за подобряване на общата визия за привличане на чуждестранни студенти в България.

Сред гостите на събитието ще бъдат студенти от Висше училище по мениджмънт, ректори, представители на академичните общности, представители на Студентските съвети, НПСС, представители на институциите в България.

Следвайте ни във Facebook

6

Съобщение

В момента разработваме нова платформа! Възможно е някои от модулите на сайта да не се отварят в момента. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Вие сте тук:Начало Новини НПСС организира среща на чуждестранните студенти във Варна

Банкова информация

investvank
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
НА СТУДЕНТСКИТЕ СЪВЕТИ
ЕИК 130 301 327

София, пл. "Народно събрание" №10
МОЛ: Яна Вангелова